Work shoes

Information

Catalog and Price list

Catalogues

ZEMAN catalogue EUR - Open
ZEMAN catalogue USD - Open

Products inspected

SALVADOR O2 Black High

BENNON

New product

829398

skladem

€ 71.89 Tax excluded

Delivery: 1 - 3 days

Size36–48
Type(B) Ankle
Footwear certificationEN 20347 - The standard provides for professional footwear with the designation 'O'. The basic parameter of work shoes is that it does not have a steel toe.
O2Antistatic properties, resistance of the sole to fuels, absorption of energy of the heel part + penetration and absorption of water

Pohodlná kotníková obuv, která je určena na běžné nošení i outdoorové aktivity.  Obuv je vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX®, která chrání chodidla před vlhkem a nepřízní počasí. Díky ochrannému TPU dílu v patní části je chodidlu poskytnuta maximální jistota v nášlapu, pryžové povrstvení špičky zvyšuje odolnost obuvi v terénu (ochrana proti okopu). Další výhodou je odpružení v oblasti paty, které tlumí nárazy způsobené chůzí, čímž šetří svalstvo nohou. Stélka ABSORBA XTR díky podílu aktivního uhlí, který eliminuje zápach, zajišťuje, že vaše chodidla vydrží déle svěží. Podešev RAMMER má protiskluzové SRA vlastnosti, čímž v náročném terénu přispívá k lepší stabilitě při chůzi. Za tmy a šera zajisté oceníte po bocích umístěné výrazné reflexními prvky, neboť díky nim budete po osvitu dobře viděni. Obuv je certifikována dle normy EN ISO 20347:2012 (O2 SRA WR).

Write a review

SALVADOR O2 Black High

SALVADOR O2 Black High

30 other products in the same category