Zapatos de seguridad

Información

Catálogo y lista de precios

Catalogues

ZEMAN catalogue EUR - Open
ZEMAN catalogue USD - Open

Productos más vistos

PREDATOR S3 ESD Low

BENNON

Nuevo

446195

skladem

€ 96.98 IVA excluido

Entrega: 1 - 3 días

Tamaños36-48
Tipo(A) Bajo
Certificación de calzadoEN 20345 - Especifica calzado de seguridad para uso profesional, que está etiquetado como "S". El parámetro básico del zapato de seguridad es una puntera 200J incorporada.
S3Propiedades antiestáticas, resistencia de la suela exterior a los combustibles, absorción de energía del talón, penetración y absorción de agua, resistencia a la perforación.
Clase 3 de ESDde 0.1 MΩ a 100 MΩ

Velmi odolná pracovní polobotka s ESD a antistatickými vlastnostmi, tužinkou a planžetou vhodná do venkovního, vnitřního prostředí, do EPA provozů.  Tato obuv představuje revoluci v pracovní obuvi, neboť v sobě skloubila spoustu užitečných vlastností v jednom. Vyznačuje se vysokou odolností vůči mechanickému poškození, vůči vodě, kontaktnímu teplu, uzavírání obuvi je snadné a rychlé, obuv má spoustu bezpečnostních prvků, anatomicky tvarovaná stélka má zdravotní přínosy na stav chodidla, obuv celkově je mimořádně prodyšná.  Vysoká odolnost svršku vůči prodření a zároveň voděodolnost je zajištěna pomocí inovativního materiálu PUTEK, jež se skládá z vysoce houževnatého polyesterového jádra a PU pláště, dále pak je použit i CORDURA materiál. Tyto dva materiály zvyšují životnost obuvi.Ochranu špice obuvi vůči okopu, tj. mechanickému poškození svršku zajišťuje TPU povrstvení.Rychlé a snadné uzavírání obuvi pomocí ATOP systému. Obujete se, pootočíte speciálním utahovacím kolečkem a jdete. Podešev je odolná vůči kontaknímu teplu. Širší prodloužená podešev v oblasti paty zajišťuje dobrou stabilitu při chůzi. Podešev je odolná vůči kontaktním teplu a působení pohonných látek a palivových olejů. Bezpečnostními prvky chránícími vaše zdraví jsou:Lehká, avšak velmi pevná karbonová tužinka/ochranná špice, která chrání prsty chodidel před mechanickým poškozením (pádem předmětu, atd.). Pevná a pružná LIFLEX planžeta chrání spodek chodidla proti propíchnutí. Protiskluzová SRC vlastnost podešve vám zajistí dobrou stabilitu při pohybových aktivitách. Reflexní prvky v podobě vláken obsažených ve vrchovém materiálu PUTEK zajistí, že budete viděni po osvitu za tmy i šera.Pohodlí při nošení vám zajistí anatomicky tvarovaná stélka ACTIVA, která je vyvinuta pro podporu podélné a příčné klenby a navíc díky měkkému polstrování v oblasti paty jsou tlumeny nárazy na patní kost. Stélka je vyrobena s vyšším podílem aktivního uhlí, které pohlcuje pach a saje pot.

Escribe una reseña

PREDATOR S3 ESD Low

PREDATOR S3 ESD Low

30 otros productos de la misma categoría