Calçado de trabalho

Informação

Catálogo e lista de preços

Catalogues

ZEMAN catalogue EUR - Open
ZEMAN catalogue USD - Open

Produtos visualizados

SALVADOR O2 Black Low

BENNON

Novo produto

1024896

skladem

€ 66.87 IVA excluído

Entrega: 1 - 3 dias

Tamanhos36-48
Tipo(A) Baixo
Certificação de calçadosEN 20347 - A norma especifica calçados de trabalho para uso profissional, rotulados como "O". O parâmetro básico do calçado de trabalho é que ele não possui uma biqueira de aço.
O2Propriedades antiestáticas, resistência externa aos combustíveis, absorção de energia da parte do calcanhar + penetração e absorção de água

Nízká pohodlná polobotka, která je určena na běžné nošení i outdoorové aktivity.  Obuv je vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX®, která chrání chodidla před vlhkem a nepřízní počasí. Díky ochrannému TPU dílu v patní části je chodidlu poskytnuta maximální jistota v nášlapu, pryžové povrstvení špičky zvyšuje odolnost obuvi v terénu (ochrana proti okopu). Další výhodou je odpružení v oblasti paty, které tlumí nárazy způsobené chůzí, čímž šetří klouby a svalstvo nohou. Stélka ABSORBA XTR díky podílu aktivního uhlí, který eliminuje zápach, zajišťuje, že vaše chodidla vydrží déle svěží. Podešev RAMMER má protiskluzové SRA vlastnosti, čímž v náročném terénu přispívá k lepší stabilitě při chůzi. Za tmy a šera zajisté oceníte po bocích umístěné výrazné reflexními prvky, neboť díky nim budete po osvitu dobře viděni. Obuv je certifikována dle normy EN ISO 20347:2012 (O2 SRA WR).

Escreva uma avaliação

SALVADOR O2 Black Low

SALVADOR O2 Black Low

30 outros produtos da mesma categoria