Спецобувь

Информация

Каталог и Ценник

Catalogues

ZEMAN catalogue EUR - Open
ZEMAN catalogue USD - Open

Просмотренные товары

RAPTOR S3 NM Low

BENNON

Новый товар

669820

skladem

€ 44.46 Без НДС

Доставка: 1 - 3 дня

размеры36-48
Сертификация обувиEN 20345 - Определяет защитную обувь для профессионального использования, которая имеет маркировку «S». Основным параметром защитной обуви является встроенный ударостойкий носок на 200 Дж.
S3Антистатические свойства, устойчивость подошвы к топливу, поглощение энергии пятки, проникновение и поглощение воды, устойчивость к проколам
Нью-МексикоОбувь без металлических деталей

  Bezpečnostní celokožená velmi odolná polobotka obuv s označením S3.   Tato obuv je vybavena protiokopovou špicí, takže svršek obuvi je více chráněn proti mechanickému poškození, boty vám tak déle vydrží. Co se bezpečnostních prvků týče, obuv je vybavena kompozitní tužinkou, která chrání prsty chodidel před mechanickým poškozením, dále pak lehkou kevlarovou planžetou, která zabraňuje propíchnutí chodidla zespod např. při šlápnutí na hřebík. Dalšími neméně důležitými bezpečnostními prvky jsou protiskluzná SRC vlastnost podešve, která zajišťuje lepší stabilitu při chůzi a dále pak také po bocích umístěné reflexní  prvky, které vám zaručí, že za tmy a šera budete po osvitu světly aut a kol lépe viděni, budete více v bezpečí.   A protože nejen bezpečí, ale také pohodlí je velmi důležité, oceníte, že tyto boty mají odpružení v oblasti paty, čímž dochází k tlumení rázů způsobených chůzí a tím i k šetření svalstva nohou.   Tato obuv Vám tak zajišťuje chodidlům bezpečí a pohodlí v zátěžovém pracovním prostředí.

Написать отзыв

RAPTOR S3 NM Low

RAPTOR S3 NM Low

 

30 другие товары в той же категории