Calçado de trabalho

Informação

Catálogo e lista de preços

Catalogues

ZEMAN catalogue EUR - Open
ZEMAN catalogue USD - Open

Produtos visualizados

SALVADOR O2 Black High

BENNON

Novo produto

829398

skladem

€ 71.89 IVA excluído

Entrega: 1 - 3 dias

Tamanhos36-48
Tipo(B) Bota de tornozelo
Certificação de calçadosEN 20347 - A norma especifica calçados de trabalho para uso profissional, rotulados como "O". O parâmetro básico do calçado de trabalho é que ele não possui uma biqueira de aço.
O2Propriedades antiestáticas, resistência externa aos combustíveis, absorção de energia da parte do calcanhar + penetração e absorção de água

Pohodlná kotníková obuv, která je určena na běžné nošení i outdoorové aktivity.  Obuv je vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX®, která chrání chodidla před vlhkem a nepřízní počasí. Díky ochrannému TPU dílu v patní části je chodidlu poskytnuta maximální jistota v nášlapu, pryžové povrstvení špičky zvyšuje odolnost obuvi v terénu (ochrana proti okopu). Další výhodou je odpružení v oblasti paty, které tlumí nárazy způsobené chůzí, čímž šetří svalstvo nohou. Stélka ABSORBA XTR díky podílu aktivního uhlí, který eliminuje zápach, zajišťuje, že vaše chodidla vydrží déle svěží. Podešev RAMMER má protiskluzové SRA vlastnosti, čímž v náročném terénu přispívá k lepší stabilitě při chůzi. Za tmy a šera zajisté oceníte po bocích umístěné výrazné reflexními prvky, neboť díky nim budete po osvitu dobře viděni. Obuv je certifikována dle normy EN ISO 20347:2012 (O2 SRA WR).

Escreva uma avaliação

30 outros produtos da mesma categoria