Calçado de trabalho

Informação

Catálogo e lista de preços

Catalogues

ZEMAN catalogue EUR - Open
ZEMAN catalogue USD - Open

Produtos visualizados

CONDOR O2 NM High

BENNON

Novo produto

85

skladem

€ 47.62 IVA excluído

Entrega: 1 - 3 dias

Tamanhos36-48
MaterialCouro
Tipo(B) Bota de tornozelo
Certificação de calçadosEN 20347 - A norma especifica calçados de trabalho para uso profissional, rotulados como "O". O parâmetro básico do calçado de trabalho é que ele não possui uma biqueira de aço.
NMCalçado sem partes metálicas
O2Propriedades antiestáticas, resistência externa aos combustíveis, absorção de energia da parte do calcanhar + penetração e absorção de água

Předprodej:od 15. 11. 2023 – 13. 2. 2024 – 10 % slevaod 14. 2. 2024 – do termínu naskladnění – sleva 5 %  Velmi odolná, pracovní kotníková obuv, jejímiž hlavními přednostmi jsou:vrchový materiál (OXFORD) boty je odolný vůči vodě a mechanickému poškození  zvýšená odolnost špice vůči mechanickému poškození díky TPU povrstvení jednoduchá údržba díky snadné omyvatelnosti dobrá stabilita při všech pohybových aktivitách zajištěná TPU stabilizátorem v oblasti paty a podešví s protiskluzovou SRC vlastností je omezen vznik otlaků díky výraznému vnitřnímu polstrování pohodlí při dlouhodobém nošení - absorpce nárazů v oblasti patyTato obuv je určena pro univerzální použití při výkonu služby i pro běžné nošení.

Escreva uma avaliação

CONDOR O2 NM High

CONDOR O2 NM High

30 outros produtos da mesma categoria